2011. december 13., kedd

Adventi vásár

A szabadkai városvezetés eldöntötte, a kínai bóvlit kitiltja az adventi vásárból. Idén kevesebb a bódé, bóvli azért még akad, de tényleg módjával. Még hírből sem olyan ez a vásár, mint a szegedi Dóm téren, de jobb, mint az előző években. Lesz ez jobb is. A fotók este fél kilenckor készültek, amikor az árusok fele már hazament, fele meg javában pakolászott, készült haza.

7 megjegyzés:

  1. Csak üdvözölni tudom az ésszerű döntést és meg fogom látogatni, szeretem Szabadkát, főként ilyenkor ünnepek előtt, csodálatos fényekben.

    VálaszTörlés
  2. érdemes napközben megnézni, végigsétálni. én házi készítésű szapapnt akarok venni

    VálaszTörlés
  3. Nahát, micsoda véletlen! Nálunk szinte megszólalásig ilyen faházikókban van az adventi vásár a Fő utca elején, de még a díszvilágítás és a kőburkolat is hasonló. Megpróbálok időt "lopni" és készítek én is pár képet.

    VálaszTörlés
  4. Hajra!...Az egesz orszagbol ki kellene tiltani a kinai arukat. A termekeik minosegileg egy nagy nulla es sok estben meg dragak is.

    VálaszTörlés
  5. Hm... Egyszer voltam Szabadkán, olyan 1992-ben. Az akkori szabadkai vásárban. Én még akkorát nem láttam, azóta sem:) De azóta már sok víz lefolyt a Dunán:) Szívesen ellátogatnék manapság...

    VálaszTörlés
  6. Igen, ki kellene tiltani, tönkreteszik a ahazai ipart is.
    A fabódék szépek.
    Roza, gyertek el, nézzetek szét, itt a Palicsi-tó, valaha Pestről ide járt az úriközönség is fürdőzni.

    VálaszTörlés

mk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...