2012. május 27., vasárnap

Földipres piskótatekercs

Olyan egyszerű, hogy kár sok szót vesztegetni rá: 6 tojásból nagytepsiben piskótát sütök, azonnal, forrón  tiszta konyharuhába feltekerem és hagyom kihűlni. Ha nem igy járnék el, akkor amikor majd a krémmel hajtanám fel,  törne, repedezne mindenütt.
Egy pudingporból fél literrel tejjel, 3  kanál cukorral sűrű pudingot főzök. A piskótát megkenem a pudinggal, izlés szerint (én kb 15-20 deka) földepret apritok rá, feltekerem. Megporcukrozom a tekercs  tetejét.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon finom lehet így elkészítve! Guszta!

    VálaszTörlés
  2. Mára én is ezt terveztem, de 25 dekányi epret keveselltem a hattojásos piskótatekercshez, ezért elmaradt. Pedig biztos jó lett volna annyival is.

    VálaszTörlés
  3. Nagyszerű, jó ötletet adtál, köszönöm.

    VálaszTörlés

mk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...