A maximum 30 perces ebéd:
1 csirkemellet vékonyabbra vágtam és kevés olajon hirtelen megsütöttem. Sütés közben sóztam, borsoztam, vegetáztam meg.
Egy uborkát, 1 szál sárgarépát és fél fej vöröshagymát lereszeltem, fél fej zöldsalátát megmostam, apróra tépkedtem. Egy jogurtot cseppnyi szenffel (mustárral), borssal, sóval ízesítettem. Ezzel locsoltam meg a friss zöldséget.
1 csirkemellet vékonyabbra vágtam és kevés olajon hirtelen megsütöttem. Sütés közben sóztam, borsoztam, vegetáztam meg.
Egy uborkát, 1 szál sárgarépát és fél fej vöröshagymát lereszeltem, fél fej zöldsalátát megmostam, apróra tépkedtem. Egy jogurtot cseppnyi szenffel (mustárral), borssal, sóval ízesítettem. Ezzel locsoltam meg a friss zöldséget.
Tényleg ízletes! Hasonlóképp Melinda is szokott készíteni baromfimell filét. Hasonlóképp, ha nem is pont így. Megmutatom neki. :)
VálaszTörléskösz. akartam már kérdezni, az erdei, mezei barangolásaitok során hogyan véded ki a parlagfű-allergiát?
VálaszTörlésEgészséges fogás. Nagyon tetszik. :)))
VálaszTörléstalán nem is kellett volna feltenni, annyira egyszerű
VálaszTörlésNagyon guszta! Miért ne tetted volna fel, lehet hogy más is elkészíti ilyen formában!:-)
VálaszTörlésNem tudom. Nem védekezek semmi ellen, csak néha kullancsriasztót kenek magamra, de azt is ritkán. Úgy tűnik, egyelőre nem vagyok allergiás semmi természetbeni dologra. Nem zavar a parlagfű pollenje sem. Szerencsés vagyok.
VálaszTörlés