2011. február 11., péntek

Gombasaláta egyszerűen

Negyed kiló gombát meghámoztam, forrásban levő sós vízbe raktam, két percig főztem. Leszűrtem, felaprítottam. Sóval, csipetnyi borssal, kevés borecettel, olajjal  és aprított zöldségzölddel összekevertem.
A borecet helyett közönséges ecet is jó, de az épp nem volt itthon, Eszti sógornőm karácsonyi ajándékaként borecet viszont igen. Meg csak szárított zöldségzöld volt itthon ma reggel, friss zöldségzölddel finomabb, látványosabb.

3 megjegyzés:

  1. Jól néz ki, s egyszerűnek tűnik nagyon.
    Érdekes, mert minden étel, amit eddig megnéztem, olyan könnyű!
    Mármint kalóriákban és elkészítésben is, s ez nagyon jó!
    Jövök még, ha nem nagy baj!
    És Szép Napot kívánok szeretettel: Judit

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm. Zolinak van egy ötlete: salátareceptek.

    VálaszTörlés

mk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...